5 cipő amit minden férfinak maga mellett kell tudnia.

“Miért és milyen cipőt vegyek fel ma ?”

Szinte minden nap megkérdezzük magunktol, hogy ma milyen cipőt vegyünk fel. Most megtudhatjátok, hogy miért és milyen cipőket érdemes a ház táján tartani, hogy minden helyzetben legyen allkalmas surranónk.

Alapvetően 5 nagy “sneaker” részre osztottam szét a cipőket minden élethelyzetnek megfelelően.

Edző Bármikor elővehető Átlagos Elegáns Mindennapi

Edzőbb jellegű cipők:

A Nike Flyknit gym/sneeker cipők teljesen allkalmasak az aktívabb tevékenységek végzésére (futás,edzőterem), emellett a mindennapi használatra is alkalmas és szinte minden öltözékhez egy jó “kiegészítő”. Ára 35.000-től 45.000-ig terjed így egy felsőbb kategóriás cipőnek sorolható be. 

NEW BAES // NIKE ROSHE NM FLYKNIT 👟 // READY FOR SUMMER DAYS 🌞 ___________

A post shared by •C• (@christian_merkel) on May 23, 2017 at 7:08am PDT

Bármikor elővehető cipők:

A Converse All Star cipők mindenképpen a mindennapjaink részeinek kell, hogy legyenek, hiszen ez a modell low top fajtájának és egyszerű stílusának köszönhetően bérmihez felvehető. Hétköznapi használatra esetleg elegánsabb pillanatokra, de még extrém sportra is allkalmasak. Áruk 18.000-től 22.000-ig terjednek így egy alsó-közpkategóriás cipőknek sorolhatók be.

Vans oldskool navy 🔥 В наличии все размеры 36-45 EUR Низкие цены только у нас 💸 Доставка по Москве курьером 📦 Самовывоз из шоурума город Москва Доставка почтой по всему миру🌍 Пишите звоните 8-963-723-97-74 WhatsApp📲/Direct 📩 🎒 🎒 🎒 🎒 🎒 🎒 🎒 🎒 🎒 #vansoldskool#vansauthentic#borodina#cartier#рукалицо#timatiofficial#vans#vansoldskool#vansmoscow#black#blackstar#blackstarburger#бузова#ольгабузова#converse#vansoldskool#vansauthenticbw#vansmoscow#vans#кеды#кедымосква#кедыванс#vans#ванс#вэнс#венс#спорт#реалмадрид#лигачемпионов#скейт#весна#весна2017#женскаяобувь#мужскаяобувь#ALPHABOUNCE

A post shared by МОСКВА КЕДЫ VANS ВЭНСЫ ВАНСЫ (@vans_1590rub) on May 23, 2017 at 8:32am PDT

Átlagos cipők:

Átlagos cipőnek egy Nike Air Max 90-t választottam. Ezt a cipőket több éves használatra, állandó terhelésre és emellett egy divatikonnak teremtették. Színükben mindentől eltérő és egyéniséghez igazítható darabokat válszthatunk. Ahogy említettem több éves terhelésre teremtették őket így mind külsejük mind a belső részük nagyon masszív. Szinte minden fiúnak/férfinak kötelező darab hiszen ezeket a cipőket nem 1 évre vásároljuk hanem a következő 3 évre, és a divatból szinte sose lehet őket elfeledni. Árukat tekintve a jó anyaghasználatért, stílusért és a durabilitásért borsosan fizetnünk kell az 30.000-től 70.000-ig terjednek az árak így ezt egy erősen felsőkategóriás cipőnek sorolnám be.

Elegánsabb cipők:

Elegánsabb cipőnek a Nike VaporMax-ot válaszottam. Már külsőre is egy elegáns egyben nagyon stabil külsőt láthatunk. A Nike szerint edőcipőnek kellene használnunk, de kinek lenne szíve ilyen szépen kialakított darabokat agyon nyúzni, így hát egy elegánsabb bulizós éjszakákhoz ajánlom őket. Áruk 30.000-50.000-ig változhat ezt tekinkve közép-felső kategóriás cipőnek mondhatjuk ezeket.

还是热乎的 #nikevapormaxair#2017#platinum

A post shared by Candice (@cannnnnnnli) on Mar 28, 2017 at 11:12am PDT

Mindennapi cipők:

Mindennapi cipőnek egy Adidas Stan Smith-et választottam. 2017-ben az “Every Day Sneaker” kategóriát egyértelműen az Adidas nyerte. Hiszen egy középkategóriás cipőt hozott létre amit minden nap ugyan oylan könnyedséggel vehetünk fel, bármilyen stíluskorlát nélkül. Satabilitását tekintve ne számítsunk több éves tartásra inkább 6-12 hónapos nyúzásra. Ezt a cipőt “eldobható” cipőnek tervezék (egyszerű és nagyszerű). Ára 10.000-20.000-ig terjed.

Kellemes használatot a cipőkhöz!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s